Műfogsorok rögzítése
MINI IMPLANTÁTUMMAL

Forradalmi lépés a fogászatban
Mini implantátum

A mini implantátum, más néven tűimplantátum azon pácienseinknek nyújt megoldást, akik már korábban elveszítették fogaikat és kivehető fogpótlással élnek.

Egyéni adottságoktól is függően, általánosságban elmondható, hogy 4 db mini implantátum elhelyezése szükséges az alsó állcsontba, illetve 6 db a felső állcsontba. Természetesen a páciens csontállományának egyéni adottságaitól is függhet, így feltétlenül szükséges egy konzultáció, ahol a szükséges panoráma röntgen, valamint a vizsgálat elkészül.

Mini implantátum - YES Dental
Mini implantátumok

A mini implantátum anyaga tiszta, ötvözetlen, gyógyászatban használt titán, amit az élő szervezet teljesen elfogad. Az Európai Uniós szabványoknak is megfelelő innovatív eszköz.

A mini implantátumok egyik fő előnye, hogy olyan esetben is használható ahol kevesebb a rendelkezésre álló csontállomány.

A mini implantátumok a klasszikus implantátumokhoz képest vékonyabbak, éppen e tulajdonságuk miatt legtöbbször metszés és csontfeltárás nélkül az ínyen keresztül behelyezhetőek az állcsontba. Éppen amiatt -hogy nincs szükség feltárásra, majd a seb varrására- nincs fájdalom se duzzanat. Az ínyből mindössze az implantátumok kis gömbfeje látszik csak ki, erre pedig patentszerűen illeszkedik a műfogsorba illesztett fém ház. Ehhez szükség van a már meglévő fogsor átalakításához, amennyiben az orvosi szempontból is teljesen megfelel minden szempontnak. Ugyanakkor sok esetben célszerű új fogsort készíteni, hiszen így érhető el a maximális kompatibilitás és kényelem.

Amennyiben szükséges az új fogsor elkészítése, úgy saját fogtechnikai laborunk segítségével a lehető leghamarabb elkészítjük Önnek a fémházakkal ellátott, az implantátummal teljesen kompatibilis fogsorát. Így aztán a műtétet követően új fogsorával távozhat, nem kell nélkülöznie egy napra sem fogsorát.

Rendelőnkben jól felkészült szájsebészek, implantációs szakemberek állnak a páciensek szolgálatában, hogy segítsenek kiválasztani a személyre szabott legjobb megoldást.

Visszajelzéseink nagyon pozitívak, pácienseink nagyon elégedettek, mert viszonylag kis beavatkozással elértük, hogy jobb életminőséget élhessenek.

YES Dental

Fogorvosaink csapata azon dolgozik, hogy Ön a legjobb kezelést kapja.

Közösségi hálózatok

Látogassa meg a YES Dental-t ezeken a közösségi oldalakon, és lépjen kapcsolatba velünk. Kövesse fiókjainkat a rendszeres frissítésekért.

© 2022 YES Dental – minden jog fenntartva

© 2022 YES Dental – minden jog fenntartva